Pretraživati možete i po delovima reči radi preciznijih rezultata. Primer: ukucajte Oputž umesto Opužba X

Sense Tribunal

Babić - "Republika Srpska Krajina"

Milan Babić

Vesti 15

HAG/DEN HAAG | 18.07.2005.

POTVRDJENA KAZNA OD 13 GODINA ZA MILANA BABIĆA

Žalbeno vijeće odbacilo skoro sve osnove žalbe bivšeg lidera RSK i potvrdilo prvostupanjsku kaznu. Djelomice usvojena jedna osnova žalbe, ali bez utjecaja na visinu kazne.
HAG/DEN HAAG | 25.04.2005.

STRANE TRAŽE MANJU KAZNU ZA MILANA BABIĆA

Tužilaštvo i odbrana se slažu da je kazna od 13 godina zatvora "previše visoka." Milan Babić zabrinut za bezbednost svoje porodice
HAG/DEN HAAG | 29.06.2004.

MILAN BABIĆ OSUDJEN NA 13 GODINA ZATVORA

Dve godine kraća kazna koju je predložilo tužilaštvo, po oceni sudija, ne bi ispunila svrhu kažnjavanja i ne bi zadovoljila pravdu
HAG/DEN HAAG | 28.06.2004.

KAKVA KAZNA ZA “JEDINSTVENI SLUČAJ” MILANA BABIĆA

Da li će pri odmeravanju kazne koja će sutra biti izrečena bivšem lideru Srba u Hrvatskoj, sudije uvažiti brojne specifičnosti po kojima je slučaj Milana Babića jedinstven u dosadašnjoj istoriji Tribunala?
HAG/DEN HAAG | 23.06.2004.

PRESUDA MILANU BABIĆU 29. JUNA

Optužba i odbrana predložili kaznu od 11 godina zatvora, ali konačnu reč imaju sudije
HAG/DEN HAAG | 03.06.2004.

ODLOŽENO IZRICANJE KAZNE MILANU BABIĆU

Novi datum presude biće naknadno zakazan. Sudjenje Krajišniku zatvoreno za javnost tako da se zvanično ne zna da li je Babić na klupi za svedoke
HAG/DEN HAAG | 02.04.2004.

SAMO TRIBUNAL MOŽE DONETI MIR

"Znam da sam od nekih smatran izdajnikom ali vjerujem da izlaskom pred tribunal služim najboljem interesu svih ljudi da se dodje do istine"- rekao je danas Milan Babić obraćajući se sudskom veću koje mu odmerava kaznu.
HAG/DEN HAAG | 02.04.2004.

KAKO KAZNITI ZLOČIN I NAGRADITI PRIZNANJE I SARADNJU

U završnim riječima na raspravi o odmjeravanju kazne Milanu Babiću, tužilaštvo i zastupnici odbrane istakli da će priznanje, kajanje i saradnja optuženog izuzetno značajno doprinijeti utvrdjivanju istine i pomoći Tribunalu da izvrši svoj mandat, te su za njega zatražili kaznu "manju od 11 godina zatvora"
HAG/DEN HAAG | 01.04.2004.

KAKVI SU EFEKTI BABIĆEVOG PRIZNANJA

Priznanje krivice Milana Babića je, prema svedočenju dr Mladena Lončara, donelo satisfakciju hrvatskim žrtvama i izvesno rasterećenje Srbima u Hrvatskoj.
HAG/DEN HAAG | 29.03.2004.

JEDINSTVEN SLUČAJ MILANA BABIĆA

Uoči rasprave o odmeravanju kazne bivšem predsedniku bivše Republike Srpska Krajina, optuženom za učešće u udruženom zločinačkom poduhvatu u Hrvatskoj, optužba ukazuje na primate i zasluge optuženog za kojeg predlaže kaznu od 11 godina zatvora

TV Tribunal 649 (31.10.2014.)

NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA RIMOVANJA: Trebinje, Nevesinje, Ljubinje, Srbinje...

DOKAZI IZ TOMAŠICE: Tužilaštvo igra produžetak

HRANA KAO ORUŽJE: Mladićeva strategija izgladnjivanja enklava

Predmeti

Kalendar

Izveštaji se dostavljaju pretplatnicima Sens-Tribunal Servisa, odmah pošto su napisani, dok su na web-sajtu u celini dostupni sledećeg dana u podne.