Pretraživati možete i po delovima reči radi preciznijih rezultata. Primer: ukucajte Oputž umesto Opužba X

Sense Tribunal

Den Haag | 28.04.2016.

SVEDOKOVI PROBLEMI SA PAMĆENJEM

Nakon tročasovnog natezanja oko toga kada su se dogodili određeni incidenti o kojima je za odbranu Ratka Mladića svedočio belgijski poručnik Jan Sehers, ispostavilo se da svedok zbog terapije kojoj je podvrgnut ima problema sa pamćenjem.
HAG/DEN HAAG | 26.04.2016.

OSPORAVANJE DOKAZA O TOMAŠICI

Dr Svetlana Radovanović, demografski ekspert odbrane Ratka Mladića, osporava intergritet eksperta tužilaštva Eve Tabo i ukazuje da je njen “glavni propust” to što nije nagovijestila da je među žrtvama ekshumiranim iz masovne grobnice Tomašica bilo osoba koje su poginule u borbama
HAG/DEN HAAG | 25.04.2016.

"LONDONSKE VEZE" BEOGRADSKOG PATOLOGA

Šta je dr Zoran Stanković u oktobru 1995. godine govorio Ratku Mladiću o mogućnosti "skidanja" tribunalove optužnice? Mladić je taj sastanak uredno zabilježio u svom dnevniku i snimio na audio traku koju je, u unakrsnom ispitivanju vještaka odbrane, emitovao tužilac

Najnovije

Fotografije Video

O nama

Sense Tribunal je specijalizovana agencija koja dnevnoj i nedeljnoj štampi, RTV stanicama, javnosti i zainteresovanim institucijama u zemljama jugoistočne Evrope obezbedjuje objektivne i pouzdane informacije o svim relevantnim zbivanjima u Medjunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju.

Prijava za besplatni newsletter

Upišite vašu email adresu u polje niže.

Vesti objavljene danas ćete dobiti sa zakašnjenjem od 24 časa. Zašto?

Sponzori

TV Tribunal 708 (29.04.2016.)

BORBE ILI POGUBLJENJA: U kakvim su okolnostima izgubile život žrtve iz Tomašice
MUKE SA PAMĆENJEM: Gdje je svjedok bio u vrijeme prvog masakra na Markalama
LONDONSKA VEZA: Kako je dr Stanković "skidao" tribunalovu optužnicu protiv Mladića

Izveštaji

Predmeti

Kalendar

Izveštaji se dostavljaju pretplatnicima Sens-Tribunal Servisa, odmah pošto su napisani, dok su na web-sajtu u celini dostupni sledećeg dana u podne.