Pretraživati možete i po delovima reči radi preciznijih rezultata. Primer: ukucajte Oputž umesto Opužba X

Sense Tribunal

HAG/DEN HAAG | 18.12.2014.

(NE)INFORMISANI ŠEF MLADIĆEVE INFORMATIVNE SLUŽBE

Pukovnik VRS Milovan Milutinović tvrdi da danas "prvi put čuje" da su pobijeni srebrenički muškarci koji su u Potočarima odvojeni od žena i dece, kaže da se u izveštaju holandskog instituta NIOD zaključuje da "nije bilo plana" da se počini zločin u Srebrenici i tvrdi da je Tanjug a ne on pogrešno interpretirao britanskog novinara koji je navodno rekao da Muslimani u Sarajevu sami na sebe pucaju. Pauza na suđenju Ratku Mladiću do 19. januara
HAG/DEN HAAG | 17.12.2014.

FINA LINIJA U SRCU MLADIĆEVOG SVEDOKA

Bivši šef vojnog odseka u Sanskom Mostu Boro Tadić priznaje da je tokom rata "upućivao na upotrebu" nesrpske civile koji su kopali rovove na prvoj liniji fronta, ali smatra da je to bilo u skladu sa Ženevskim konvencijama, jer su komandanti vodili računa o njihovoj bezbednosti. Na pitanje gde je našao osnovu za povlačenje takve "fine linije" između rada na frontu u uslovima sa ili bez opasnosti po život, kaže da razliku pravi "u svom srcu"
THE HAGUE | 22.09.2014.

OTVOREN SENSE - DOKUMENTACIONI CENTAR SREBRENICA

U saradnji sa Memorijalnim centrom u Potočarima agencija SENSE je osnovala Dokumentacioni centar Srebrenica sa ciljem da prikaže kako su događaji iz jula 1995. istraženi, rekonstruisani i procesuirani u Međunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju

FOTO GALERIJA: OTVARANJE DOKUMENTACIONOG CENTRA SREBRENICA

Najnovije

Fotografije Video

O nama

Sense Tribunal je specijalizovana agencija koja dnevnoj i nedeljnoj štampi, RTV stanicama, javnosti i zainteresovanim institucijama u zemljama jugoistočne Evrope obezbedjuje objektivne i pouzdane informacije o svim relevantnim zbivanjima u Medjunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju.

Prijava za besplatni newsletter

Upišite vašu email adresu u polje niže.

Vesti objavljene danas ćete dobiti sa zakašnjenjem od 24 časa. Zašto?

Sponzori

TV Tribunal 656 (19.12.2014.)

TALENTI I OBOŽAVAOCI: Kada je ljubav jača od pravde

MEDIJSKI TAOCI: Snježan i UN patuljci

ZAUSTAVITE TANJUG! Kako je zaveden Mladićev propagandista

Izveštaji

Predmeti

Kalendar

Izveštaji se dostavljaju pretplatnicima Sens-Tribunal Servisa, odmah pošto su napisani, dok su na web-sajtu u celini dostupni sledećeg dana u podne.